inga bilder tråk..

nyss ätit och nu håller jag på att lägga in låtar på ipoden.

skolan idag var helt okej vi slutade vid 2 för att en lärare var sjuk så vi fick flytta ner no.n och hoppa över matten det var härligt! och jag var inte med på idrotten för jag är fortfarande förkyld.
snart ska jag gå och köpa godis och frukost som jag ska ha med mig ikväll, jag är så himla taggad det kommer säkert bli as kul och jag kommer bara att tävla ena dag för jag är bara med på tumbling :)
men jag missar valborg och alla ska ha typ ha as kul här med, men vi får hitta på nått kul där och vi kommer ha typ över 20 grader och det kommer det inte vara här!

men nu ska jag gå och handla PUSSS!

nervöst

kom hem för ett tag sen träningen gick faktist bra men jag körde typ bara mina flickisar :)
vi fick också välja ut dräckter och sånt nu är jag verkligen taggad, fast jag tror inte jag orkar packa nått ikväll.
jag ska träna på tyska gloserna och äta mackor nu får se hur det går kännes som att jag inte orkar bry mig om tyskan nu det är bara så himla jobbigt men aja om jag inte tränar på glosorna nu så hinner jag imorgon :)
PUSS! <3


minnen,

revy.

idag så började vi planera inför revyn dert var väll kul men jag vet inte om jag vill vara med och göra nått vi får väll se i sånnafall nån liten sak.
idag hade vi iallafall slöjd då gjorde jag och josse en as fin mössa til wallrud, sen matte, tyska, no och svenska sen var det revy saken på arbetspasset.
onsdag är faktiskt riktigt jobbiga när vi har arbetpasset vi slutar ju 2 timmar tidigare annars.

ikväll är det iallafall gympa sista träninge nu då det måste gå bra!
det blir ingen "Tant" gympa ikväll för jag har forfarande ont i halsen jag vill ju vara frisk till imorgon. när jag kommer hem ska jag iallafall packa och träna på tyska glosor.
man nu ska jag gå och äta PUSSS!