sonntag

dålig uppdatrening jag vet..
ifredags var jag och josse i stan och vi gick med jacce ett tag, jag köpte en kofta och mascara på kvällen var jag med viccy och jessica. Igår gjorde jag inte mkt alls var typ bara hemma eller vi åt middag hos mormor och morfar:D. Idag har jag variy med josse vi har solat och ätit glass och typ pratat. Jag blev typ inge brun men det var kul att prova och jag blir inte brun lätt heller så. Såg nyss klar New Moon, Jacob! Ikväll är det gympa och fotboll om jag orkar har så himla ont i halsen funderar på att kanske bara fara på gympan menvi får se:) So prov imorgon kan typ inget jag måste träna men jag vill göra det på fredag..
PUSS!!

(:

sitter och kollar på tv nu. har inte gjort så mkt idag torsdagar är ju jobbigast men det gick faktist ganska bra tyskaprovet gick väll så där jag får väll se när jag får tillbaka det.. Vi hade bad på idrotten och det var faktist riktigt kul jag och viccy ägde iallafall! vi hade no och det är faktiskt kul nu med nya läraren och allt! på engelskan pratade vi med jenny. och på matten var amanda med oss och räknade i den röda gruppen :). Ikväll har jag inte gjort mkt alls pch imorgon ska jag och josse in till stan efter skolan!
PUSS!!

Kalsströjan ÄNTLIGEN!

kom hem från skolan för ettt tag sen och nu är det verkligen kallt ute det var typ -25 imorrse.  Det hände inte så mkt idag , var och kollade på innebandy f95 förlorade med 2-3 mot prolympia?.
Sen gjorde vi klart klsströjan äntligen eller Camilla och Sebbe har inte skrivit sitt namn men dom skulle typ göra det imorgon sen ska vi beställa! VÅRA BLEV IALLAFALL FINAST!!
Igår hade vi fotboll det var den jobbigaste träningen hittills baar fys men jag behöver det verkligen! ikväll är det gympa så jag måset gå och träna på tyskan nu eftersom det är prov imorgon..
PUSS!!


sommmmar <3