stugan.

har just packat klart det känns som jag packar upp elr packar hela tiden och det kanske jag gör också. mormor och morfar kommer iallafall och hämtar mig om typ 20 min och då ska jag till stugan härligt när det är så här varmt!
ikväll så ska vi typ fira agnes med släckten sen så hörde jag att karin har kommit till sin stuga också så det ska bli kul att träffa hon igen. det är iallafall träning ikväll men jag ska inte fara eftersom jag nyss har börjat äta medecin för att bli frisk nån gång och då tyckte inte mamma att det var så smart att träna...
men nu ska jag gå och göra mig klar för att fara.
PUSSHEJ!
jag hinner aldrig lägga in bilder på datorn men jag ska försöka nästa gång jag är hemma..hemma igen!

kom hem från doktorn för ett tag sen, fick veta att jag har bihålsinflamation men nu har jag typ fått penselin och nått mer så nu måste det bli bättre.
vi kom iallafall hem från gävle igår kväll och det har varit rätt så kul förutom att jag har haft feber mm. och då har det varit lite jobbigt.
vi var iallafall först i skuleberget och i rövarbyn sen for vi till gävle/furuvik där vi var på djurpark/nöjespark/ute äventyrbad det var kul och agnes fick ha riktigt roligt på sin födelsedag och igår var vi å ett annatäventyrsbad inomhus i sunsvall sen for vi på ikea och det men jag köpte typ inget.

nu är det bara en vecka kavr till jag börjar jobba på kyskogården det känns jobbigt men jag får ju pengar:)
imorgon ska vi ut till stugen igen..
PUSS!

hemma

nu är jag hemma igen efter att ha varit i piteå, på norrbyskär och i stugan.
har väll inte så mkt att berättta jag har haft kul fast det kan bli långtråkigt i stugan när det blåser så mkt ibland.
och imorgon ska jag fara till gävle med familjen det känns mindre kul men jag får väll försöka göra det bästa av saken.. kommer iallafall hem på söndag. 
men nu ska jag gå och städa mitt rum. PUSS!