sommar

ska snart iväg och köpa middag med josse, sofia amanda och jessica. för vi ska sova i min stuga inatt och säkert bada mm.:)
igår kväll var jag också med dom och jesper och fredrik ett tag det var kul men jag for hem gansak så tidigt.
men nu ska jag gå och packa lite saker PUSSS!


en bild från strapatsen.

vinst

vi vann mot röbäck med 3-1 tror jag, det börjar gå bättre för oss nu :)
ikväll har jag inte gjort så mkt typ suttit på studdsmattan och pratat med maja.
men nu ska jag läsa lite bloggar mm sen sova är as trött och har typ redan fått träningsvärk i bena sen matchen brukar aldrig ens få det av fotboll, konstit men så är det.
PUSS!  

sol

ska iväg på match om typ 1 timme vi möter röbeck, hoppas på vinst den här gången, vi förlorde när vi mötte dom för några veckor sen men nu vinner vi!
och inte gjort nått varken idag elr igår, igår var det ju så dåligt väder också så jag var bara inne och kollade på film typ. men idag är det bättre väder men det blåser men jag ska inte klaga.

juste i morse när jag just hade vaknat så kändes det som det kröp nått på min arm, jag trodde att det inte va nått för det brukar ju bara kännas så ibland, men sen kollade jag och det var en STOR FET SPINDEL.. den var inte liten kan jag lova! jag fick panik och borstade av den och kastsde mig ur sängen, sen kom jag på att jag var tvungen att döda den för den kunde ju inte få va kvar i min säng så nu får vi hoppas på att det inte regnar imorgon. det var ett bra sätt att vakna på iallafall jag hade då ingen lust att lägga mig i sängen igen..
men nu ska jag ut PUSS!