Måndag,.

kom hem från skolan för ett bra tag sen:)
idag har det inte hänts mkt specillet vi hade matte, idrott- bibtest det gick så där men jag ska göra om för jag fick ont i knät. sen hede vi tyska,sv bild och so men jag missade lite av bilden och son för jag var och pratade om en sak. det kan aldrig vara god mat på skolan det suge ridag var det korv..
ikväll är det iallafall barngympa sen ska jag va med josse, viccy och kanske nån fler? :)
PUSSS!! <3

söndag = vilodag elr inte..

kom hem från träningen för typ 30 min sen, har just ätit blåbärs paj MUMS och beställt min skolavslutnings klänning det blev den dära vita som jag visade förut:)
gympa träningen var as kul och fotbollen var typ bara jobbig elr lite kul kanske men det är jobbigt med träning i 3 timmar i rad, men lisa ska kanske få följa till helsinborg hoppas!!
men nu ska jag gå och kolla lite på tyskaglosorna till imorgon........
PUSS!!<3

söndagar är inget som gillas..

idag har jag inte gjort så mkt bara sett på tv, suttit vi dator, och gjort ansiktsmask och sånt.
jag gillar inte söndag så mkt för jag brukar aldrig göra så mkt elr det kan väll vara härligt att bara ta det lungt också men men.. jag ska iallafall iväg på gympa och sen fotboll och det gillas!

igår kväll var jag med jessica josse och viccy. ovh jacce ett tag . vi var hos jessica och såg på film mm och jag fick uppsvulna äckel ögon av jessicas katt :( . sen gick vi till ug och då for jacce hem. på ug träffade vi jossan malin frida och wilma och pratade sen gick jag typ hem.
idag skulle manju ställa om klockan så det blev att jag sov länge i morse men nu är det iallafall sommartid men det märks inte specillet mkt ute.. det kommer typ vara snö hela sommaren känns det som.. :(

men nu ska jag gå och äta PUSS!!! <3