what am i suppose to do.

ikväll har jag inte gjort något alls, elr jag har faktiskt varit duktig och gjort klart min del av engelska grupparbetet som det är redovisnig i på fredag. blev inte att jag bakade några pepparkakor för maja och agnes hade tagit all deg..
fick iallafall veta för ett litet tag sen att maja spydde och jag som ätit både massa deg och pepparkakor som hon har gjort. jag vill verkligen inte bli sjuk kalrar inte av att missa massa. så vi får väll hoppas på det bästa!
imorgon har vi iallafall klädsim känns inte så taggat jag hade inte det på helahögstadiet tror jag, hoppas att det går bra iallafall.
men nu ska jag snart sova puss♥

orkar inte lägga in några bilder så här kommer en gammal från 9:an

pepparkakor! ♥

har nyss varit och klippt mig blev lite väll kort tycker jag men det växer ju ut som tur är! Hon lockade det också kanske därför det känns så kort..
idag hade vi iallafall förstnäringslära elr bara jag och 5st till resten hade sov morgon, vi gjorde iallafall "nyttig" kladdkaka och den var god sen gjordevi nån fruktsallad med bananer, aprikoser och nötter också. sen hade vi typ hål från 10 til 12.55 sen hade vi svenska och näringslära sen tog vi tåget hem.
Nu sitter jag här och äter pepparkakor och funderar på om jag ska gå och baka lite.
puss!
haha jag gillar inte lockar ..

as long as i got you i´ll be alright.

slutade 10 över 1 idag så jag han med 13.25 bussen skönt!
orkade inte träningen ikväll var trött sen så orkade jag inte stanna på skolen till halv 5.
så istället har jag bara varit hemma och tagit det lungt. nu håller maja på baka pepparkaksdeg gott!
och jag ska försöka komma på vad min novell till svenskan ska handla om..
pusss♥