tröött..

Jag är trött och har ont i huvudet så hade tänkt att sova ett tag men då kom jag på att jag har fotboll om lite mer än 1 timme så då kändes det inte värt..
Skolan idag var väll helt okej det var skol val så en lektion och lite till gick bort, härligt!
I går var första gången på barngympan för terminen och det gick bara bra.
Nu ska jag plugga lite Italienska glosor sen ska jag kämpa mig iväg på fotbollen, sen SOVA det känns verkligen som jag håller på bli sjuk men vi får hoppas på att jag inte blir det!
PUSS! ♥

5-0

kom nyss hem från matchen mot umeå södra, vi förlorade med 5-0 tror jag..
jag gjorde illa knät men hoppas på att det är bätter imorgon för vi har styrka direkt på morgonen imorgon och då vill jag ju såklart kunna göra allt!
annars idag har jag inte gjort så mkt typ baa tagit det lungt.
men nu ska jag läsa brya om som vi ska läsa till svenskan och sen så ska jag äta nån paj som mamma hade gjort.
PUSSHEJ

börja blogga igen.

jag tänkte att jag ska börja blogga igen för det är så sjukt roligt att läsa det jag har skrivit förut och då vill jag ju ha nått kul att läsa sen också!
nu går jag ju iallafall friskvård på östra och min klass är riktigt bra!

just nu så är jag barnvackt till två söta tjejer som heter melissa och frida, deras mamma ringde och frågade om jag kunnde komma hit och jag hade inget annat för mig så då fick det bli så.
idag har det varit gympa uppvisning på stan så jag har varit där, det gick väll bra men det var nervöst och vi han inte köra våra 2 sista varv som var dom svåraste men aja.. dagensoutfit har alltså varot gympadräckt..
före så gick jag på stan med lisa ett tag, köpte typ inget intressant bara en stor "idrottsväska" en klocka och lite små saker.

men nu ska jag försöka fördriva tiden till kl 1 då deras föräldrar kommer hem. har ju inga bilder på den här datorn så PUSS HEJ!