THERE'S ONLY ONE THING, T(W)O DO, THREE WORDS, FO(U)R YOU, I LOVE YOU.

Kom hem från vårruset för ett litet tag sen jag och Maja var riktigt duktiga och tog oss runt på 27 min och då fick man ju stå still och vänta ett tag i början, men vi sprag hela så jag är nöjd!
Nu ska jag fixa det sista på samhällsgrejen och sen skicka in den och efter det ska jag lämna in nån matlista till hajken.
Imorgon börjar vi iallafall 11.55 och har bara engelska där vi ska ha betygsprat sen slutar vi, hur skönt som helst!
Sen blir det låååång helg och efter det hajk.
Ha en skön kväll pusss♥


less på VG+.

Kom just hem från skolan, riktigt härlig dag idag med. Betygsprat, planering inför hajken och kladdkaka till lunch det är bara solen som fattas.
Jag måste bara säga att jag börjar bli riktigt less på betyget vg+ samma sak med g+. Jag blir bara sur om dom säger det där pluset det gör ju ändå inte betyget bättre speciellt slut betygen! Ska jag få VG så räcker det med att dom säger det! Aja nog om det, det känns bara skönt att ha gjort bort typ allt!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iallafall springa vårruset ikväll. Just nu känns det inte så taggat men vi får väll hoppas att det känns bättre när jag väl är där!
pusss♥

bilder tagna av http://fotosofiaa.blogg.se/


Would you run and never look back?

Nu har jag varit duktig är nästan klar med uppsatsen gör det sista på lektionen imorgon. Fast ska jag va ärlig så har jag inte varit så duktig jag slarv skrev bara tog stor text, många styckeindelningar och några bilder för att få ihop 3 sidor men det här få duga, nu har jag bara 1 en enda sak kvar att gör innan sommar lovet och det är hajk och prov på det i natur och friluftsliv. Det känns hur skönt som helst!
Men nu ska jag snart iväg på träning ska bara vila lite föst!! puss♥