Some die Young.

Kul att jag vaknar nu med boken i knät. Det här kommer verkligen gå dåligt, nu läser jag igenom en gång sen går jag och lägger mig orkar inte.
Godnatt,

Closer to love.

Kom hem just före 5 sen dess har jag bara ätit middag. Men nu måste jag ta tag i pluggande men kanske blir en liten tupplur före. Har verkligen inte varit på humör idag ledsen och less men måste få minst G på provet så det är väl bara att ta tag i det här.. Har faktiskt lite godis kvar hihi.

we all gonna die.

Än fast vi har fått alldesles för lite sömn och värk i hela kroppen speciellt fötterna så blev Stockholmsresan riktigt lyckad. Vi fick massor av tid för shopping, fick bevittna en scen ur en kärleksfilm, möta Loreen i en helt tom galleria och så klart gjorde vi allt vi for dit för att göra som tex gå på Riksdagen och se Hammarby vinna mot Brommapojkarna.
Vi kom hem tidigt i morse och sen dess har jag tagit igen all sömn som jag har förlorat och packat upp min väska. Bilder på vad jag köpt och de få bilder jag tog där kommer sen för snart kommer David. Filip fyller år idag så vi ska äta nått gott sen måste jag plugga men det lär ju inte hända..
från carros blogg.