You shot me down but I get up.

Åå vad less jag var efter att inget av det jag skulle göra funkade.. Dammsugande inte ens aja..

Men när jag låg där sur och less i soffan så ringer Carro men världens bästa samtal, så nu ber jag till gudarna att mamma tycker att jag har blivit stor!
Efter det for jag på barngympan och nu sitter jag och äter på en äcklig semla. Ja köpta semlor är äckliga men hemmagjorda är goda! Men jag måste ju äta den ändå för vem säger nej till årets första semla?

Turn negative to positive.

Sitter just nu och äter scones som jag själv har bakat, inte illa!
Har haft en kort och skön dag idag men en något drygare morgon fick vänta på bussen i evigheter tillslut får man höra att den bara kört förbi hörnefors. Aja tog mig till skolan tillslut men missade så gott som hela första lektionen.
Men nu har jag varit sjukt duktig bakat bröd, ringt astridgården som jag tydligen ska ringa upp imorgon igen.. och nu ska jag ta tag i gympa närvaron som jag aldrig gjorde igår sen blir det kanske att räkna ett inte så lätt mattetal så jag får mvg på detta kapitel! Duktig flicka!! ska dammsuga också haha!
Yoga-its-just-an-excuse-to-be-weird_large

Träna det du tycker är kul!!

Ser att massa har börjat skriva på sina bloggar att dom ska börja äta nyttigt skippa godiset och så vidare.
Men hallå vem klarar sig utan godis, kladdkaka och ett glas cocacola?
Inte jag iallafall!
Så därför ska ni alla där ute få ett tips av mig. Börja träna något du tycker är RIKTIGT kul och äta det du tycker är gott i lagoma mängder, om det finns något som heter lagomt. Om du vill kan du ju dra ner till 1 gång i veckan vilket jag aldrig skulle klara men. hehe..
Iallafall så är det viktigaste att träningen känns rolig, det ska inte kännas påtvingat! Det blir så mycet lättare då! Är du ingen bollsports människa? det finns massor med andra alternativ! '
För er som bor här i Hörnefors så rekomenderar jag verkligen "tantgympa"/motionsgymnastik. Du behöver inte kunna något alls innan du kommer dit. Man tränar helt efter sin egen nivå både kondition och styrka. Blir det för jobbigt tar du i mindre och tvärt om. Så något jag rekomenderar till alla är gruppträning man får peppning och det finns i massa olika varianter och man kan köra så mycket man själv orkar. Prova vetja!
Tantgympa, torsdagar 20.00 gamlahallen! Gratis för ungdomar!