Olika färg på sportbhar... när ska domarna inse att det är volterna som räknas?

Ni måste få se denna otroligt heta bild en gång till, den föreställer alltså vi 15 gymnaster i gula plastiga regnponchos.
Detta var vad vi behövde bära runt på en hel lördag i Stockholm och på grönan. Men det var helt klart värt det vi trottsade spöregnet och de ynka 5 graderna och spenderade HELA dagen på grönalund. Inge ledsna miner för det! Endast några tårar kom när varken Insane eller Frittfall var öppet.
Har även fast vädert inte varit på våran sida haft en riktigt riktigt riktigt bra helg. Lördagen spenderades på Grönan, kvällen spenderades i en gympa hall kollandes på massa andra duktiga gymnaster från hela Sverige och sedan mys på luftmadrasser.
Söndagen var tävlingsdag så den spenderades i gympa hallen. Det gick väl sådär vi kan bättre men är ändå så nöjd! Fick inte veta någon placering eftersom vi han fara innan men vi mötte iallafall lite över 100 lag. Har haft så kul, ni tjejer är så himla bra. Verkligen BÄST!
Just nu är jag hos David och är väääldigt trött efter lite sömn på tåget. Men ska njuta av tiden för snart får jag inte träffa han på flera dagar igen. PUSS

Kommentarer:

1 llinalu:

Haha det vet jag mycket väl unga dam :)

2 Caroline:

njaa jag vet inte Olivia! haha :)

Kommentera här: