På riktigt vad ska jag göra för att klara detta prov?

Har årets SISTA prov imorgon men har ingen aning vad jag ska göra för att klara det fattar noll och då kan jag inte plugga på nått..
Hade iallafall Funk och yoga idag fett cool man kände sig när man dansade;) Sen hade jag muntliga italiano jag och moa var nervösa men nu har vi gjort det.
Har förövrigt endast 2 lektioner kvar innan sommaren! Shit ska kämpa nu måste klara det här!
Tumblr_m2zlj6g0im1rsj4j5o1_500_large

Bajs på fotboll och gotiha, Gotland också för den delen .

Gympan gick bra ikväll jag är grym, vi är grymma. Bara handvoltvolt som jag måste kötta på!
Fick föresten brev från kyrkan idag efter lååång väntan. Det hade kommit fel i posten och hamnat på andra sidan Hörnefors. Men nu äntligen fick jag det. Jag fick jobbet på kyrkogården hade typ gett upp hoppet. Så jag jobbar 11 juni- 9 juli. Sen har jag lov, skönt att få va ledig typ hela nästa vecka också innan hårt arbete med blommplantering börjar.
Imorgon har jag sovmorgon till 12.20. Men ska till sjukgymnasten kl 8.45 får lite sovmorgon iallafall för det är här i Hörnefors.

Men tycker du som jag tycker du som jag så gör jag det en annan dag.

Haft en lång men inte så jobbig dag i skolan.
Den började med 45 min Core sen var vi på en föreläsning om hedersbrott som var riktigt intressant och rolig. Enda problemet var att jag satt med en kurrande mage och inte kunde tänka på mycket annat än mat. Efter lunchen som va äcklig gick jag och Carro och köpte godis efter det hade vi två lektioner och slutade för dagen. Litade på Carro och gick snabbt som blixten till sjukhuset han med 3 bussen hem, skönt!!
Ikväll blir det sista träningen in för stockholm lite smått nervös börjar jag bli faktiskt.. Fast taggad inför Grönan!
Föresten ni med blogg.se har ni sett det nya redigerinsprogramet som finns där man kan göra kollage ta bilder från instagram mm. och sedan ladda upp på bloggen. Enkelt och lätt.