Body rock, girl, I can feel your body rock.

Han aldrig blogga igår. Min dag var iallafall proppfull av bilkörning, skola, barngympa och steppass. Så fanns inte många minuter över. 

Idag har jag gjort instuderingsfrågor på idrottspsykologin och sedan haft mittseminarium på projektarbetet. Efter det gick jag en snabbis på stan(dog i min dunjacka) och såg massa saker jag vill ha, måste dit någon dag på lovet iallafall. 
Ikväll styrde jag upp ett lagmöte på gympan och det blev förändring dirket. Träningen gick riktigt bra och min kärlek till gymnastik är tillbaka och jag hoppas att det fortsätter så. Så ni gymnaster från andra föreningar som läser det här, passa er!! Antar att det dock inte är någon men haha. 
Nu ska jag sova för imorgon ska jag orka med en skoldag och sedan måste jag ta tag i massa religion plugg som jag har skjutit fram.. Längtar så fruktansvärt tills provet är gjort och det är lov! Det kommer bli en galen kväll.
 
Tumblr_mioznmvxrb1rhrivvo1_500_large

Ask me what's my best side, I stand back and point at you.

Måndag idag. En helt okej dag enligt mig. Men det beror endast på att jag har en kort och skön dag i skolan. Vi har sovmorgon som jag äntligen fick utnyttja efter att ha haft körlektion på den tiden många måndagar. På religonen hade vi besök av en judinna och en kristen man, det var intressant. Sedan hade jag seminarium på idrottspsykologin som inte var speciellt jobbigt. 
 
Här hemma vill jag helst inte vara eftersom hela min familj har legat sjuka hemma idag. Som ni vet så är min familj inte så liten så det satt sex stackars sjuka människor i soffan när jag kom hem och jag kan gissa att det är jag som har smittat dom alla. Men på något konstig sätt verkar sjukdommen ta hårdare på dom. Jag är så himla stark av mig kanske. Eller så är det en annan sjukdom och jag åker dit igen. 
Tycker iallafall jätte synd om stackars lilla Emelia som ligger alldeles orörlig i soffan och kokar och har så hög feber att hon inte ens orkar skrika..  
Så nu har jag gömt mig för alla sjuklingar nere på mitt rum och ska plugga lite religion om jag nu orkar vill säga. 
 
Förresten våren verkar nästan vara på väg. Men det är nog för bra för att vara sant. Men man kan ju alltid hoppas! Det är ju bara februari?! 
 

Now i'm lying on the cold hard ground.

Kom just ut ur duschen efter att ha tvättat bort all äcklig hårspray. Ja vad finns det att säga om dagens tävling engentigen? Är så himla trött och less nu så känner bara för att sova. Barnen var iallafall jätte duktiga. Jag är stolt!! 
Mitt lags insatts finns väl inte så mycket mer att säga om än att vi varit bättre. Men det får vi ta igen. Jag gjorde min flickis flickis iallafall. Kommer lite fina bilder någon annan dag för just nu känner jag bara för att sova. Ska se till att va frisk och orka med den sista veckan innan lov!
Har trotts min förkylning haft en väldigt bra, men lång söndag. 
GODNATT.
13027_126891500823376_480239940_n_large