So wake me up when it's all over, When I'm wiser and I'm older.

Kom just hem från jobbet. Har varit rätt så roligt idag eftersom vi har fått in massa spännande leksaker som jag fyllde på. Haha nått som skiljer sig från alla andra ganska monotona sysslor. 
Har haft ett "dygn" ledighet, fast har ändå jobbat alla dagar. Slutade 2 igår och började 2 idag. Så väl behövligt! På den tiden har jag hunnit slappa, hälsa på en rolig vän i stan och idag åke min kusin med mig hem. Trevligt med en pratstund. Ibland är det himla toppen att ha körkort och ännu mer toppen att ha en bil för det mesta. 
 
Nu ska jag sluta babbla om massa ointressant och istället lägga mig i sängen för att se Safe haven och sedan sova. Hoppas den är bra!
Godnatt.
 
Jag saknar min favorit Caroline!
 

Never regret something that once made you smile.

Jobbade som sagt idag med. Det gick bra. Härligare att jobba morgon än kväll eftersom att det finns mer att göra på morgonen och då går tiden snabbare. Jag klarar verkligen inte av att ha tråkigt eller att inte ha något att göra. Blir rastlös direkt. 
Jag har dragit på mig någon jobbig förkylning så ikväll har jag bara suttit hemma med en godispåse, hosta och huvudvärk. Ska nog sova tidigt ikväll så kanske det är bort imorgon. Jobbar förmiddag då med. 
Har inget intressantare att blogga om. Hoppas ni mår bra. 
 
Jag kungen är över alla här.