Whatever it is, it feels like it's laughing at me.

Sitter just nu hemma hos Jesper. Han åkte till jobbet för ett litet tag sedan och det känns lite ensam. Sover i hans broders "lägenhet" som är i källerna så känner mig inte riktigt hemma haha. (Deras källare är inredd som en etta och hans bror är bortrest).
Bra att få testa på sambolivet lite.
 
Idag har jag jobbat 11-19 vilket har varit väldigt slitsamt. Man märker att det snart är jul och att det nyss var löning. Helst på kvällarna då de flesta har tid att handla. Det är så himla stressigt! Men faktist hellre det än att det inte finns något att göra. 
 
Imorgon är det fredag, men så himla lycklig är jag inte för det. Har redan heela helgen fullspäckad. Jobbar fredagkväll på Forum och lördag, söndag i Hörnefors. Ingen ledighet för mig från jobbet på ett tag. Tror jag jobbar iallafall en dag varje helg resten av året + de två första i Januari. Ska även hinna med juluppvisning och troligtvis kalas med släkten denna helg. Jag fyller nämligen hela 19 år på tisdag och eftersom jag är en busy woman så är det typ enda gången som passar. 
 
Nu är det dags att sova, är helt slut i både kropp och knopp.
I need your love ♥

I could show you what you wanna see and take you where you wanna be.

 
Sitter hemma i soffan i Hörnefors nu för en gång skull. Hade en kort jobb dag idag på 5 timmar. Sedan åkte jag förbi Jesper och väckte honom, snäll som jag är. Han jobbar kväll i veckan, sover dock för det mesta ändå haha;). 
 
Ikväll har jag varit på gympa träning. Har faktiskt saknat dem när jag missade båda träningarna förra veckan för jag jobbade. Det är iallafall juluppvinsing här i Hörnefors på lördag. Så hoppas ni befinner er i nya hallen klockan 14.50. Ni kommer inte bli besvikna! 
Nu sedan jag kom hem har jag ätit middag och färgat Majas hår. Frågan är ju vilken färg det blev?.. Nu måste jag hoppa i sängen eller helst spola tillbaka tiden två timmar och gå och lägga mig då.  Tidig morgon imorgon.. Hatar att bo här. 
Bjuder på en nykter bild från halloween. 

We gonna let it burn.

 
Har haft en riktigt rolig helg men nu sitter jag hemma hos Jespers mamma riktigt sliten. Som tur är har jag fått i mig lite mat nu så jag överlever nog kvällen.
 
I fredags slutade jag 19.30 sedan bar det av till Emma för att byta om från jobbkläderna och ta några glas vin. Åkte på Five ett tag men blev inte kvar allt för länge. Igår mådde jag sämre än jag förtjänade, tycker då jag iallafall! Tillslut fick jag i mig en macka och målade på lite nytt smink. Fortsatte helgen med festligheter. Kvällen började med förfest på Teg hos Linn med mina fina arbetskamrater som ni kan se på bilden ovan. Sedan blev det julbord och Robin Tjernberg på Nolia. Kvällen fortsatte på lokal med samma personer som den började med. Runt två tiden när vi hade dansat tills våra ben värkte kom snälla Jesper och hämtade mig och det är där min sköna söndag har spenderats.
Nu ska jag ladda upp för en vecka med jobb på Coop men det ska nog inte bli några problem eftersom jag har så roliga arbetskamrater.
 
Godnatt kära läsare.