Whatever it is, it feels like it's laughing at me.

Sitter just nu hemma hos Jesper. Han åkte till jobbet för ett litet tag sedan och det känns lite ensam. Sover i hans broders "lägenhet" som är i källerna så känner mig inte riktigt hemma haha. (Deras källare är inredd som en etta och hans bror är bortrest).
Bra att få testa på sambolivet lite.
 
Idag har jag jobbat 11-19 vilket har varit väldigt slitsamt. Man märker att det snart är jul och att det nyss var löning. Helst på kvällarna då de flesta har tid att handla. Det är så himla stressigt! Men faktist hellre det än att det inte finns något att göra. 
 
Imorgon är det fredag, men så himla lycklig är jag inte för det. Har redan heela helgen fullspäckad. Jobbar fredagkväll på Forum och lördag, söndag i Hörnefors. Ingen ledighet för mig från jobbet på ett tag. Tror jag jobbar iallafall en dag varje helg resten av året + de två första i Januari. Ska även hinna med juluppvisning och troligtvis kalas med släkten denna helg. Jag fyller nämligen hela 19 år på tisdag och eftersom jag är en busy woman så är det typ enda gången som passar. 
 
Nu är det dags att sova, är helt slut i både kropp och knopp.
I need your love ♥

Kommentera här: