Watch out for this.

Just nu ligger jag hemma i min egen säng i Hörnefors. Känns väldigt tomt efter en vecka i stan, men man måste väl vara hemma någon gång kanske. 
Idag har jag gått på stan och troligtvis hittat min utklädnad till fredag som blir väldigt enkel. Har även köpt ett par skor, nya byxor som inte är gråa, en mysig morgonrock och lite annat. 
Sedan har jag jobbat 14-21 på Coop forum. 
Imorgon ska jag hålla i ett miniläger för mina gymnaster. Kommer att befinna mig i gympahallen från 9-16. Kommer säkert bli jätte kul men också ansträngande att ge alla barn uppmärksamhet hela dagen. Därför måste jag sova nu än fast det är ensamt. 
GODNATT.
 
 
 

I been waiting to smile.

Jag är så lycklig just nu. Nästan som om livet vore för bra för att vara sant. Det enda jobbiga just nu är att jag inte vet vad jag ska klä ut mig till på fredag och det är ju inte det största problemet i världen. Hoppas verkligen att allt fortsätter så här.

I fredags var jag på förfest med massa tjejer. Kvällen fortsatte på Five och slutade sedan på Haga. I lördag gifte sig Jespers pappa så jag var på mitt första bröllop någonsin. Riktigt fint faktiskt. 
Lördagen fortsatte med tårta och massa festligheter. Igår var det en välbehövlig söndag. Vi sov så gott som hela dagen, åt pizza framför en fotbollsmatch och annat slappt. 
Idag har jag jobbat kväll på ett jobb som jag trivs med och nu ska jag krypa ner i en stor och varm säng. 
Hoppas ni njuter av livet.

Det bjöds på skumtomtar på jobbet i fredags.


Addicted to you.

Var några dagar sedan jag bloggade sist. Har väl inte hänt jätte mycket speciellt sedan dess. Har jobbat sedan i lördags. Men imorgon är det fredag och efter en kort dag på 6 timmar blir det äntligen två dagars ledighet. 
 
Under de dagar jag har varit frånvaranade har jag förutom att jobba hunnit fira min fina syster Maja som fyllt 16 år, klarat av 33 barn på gympan,kollat på Majas cheerleading, blivit riktigt förkyld och varit med Jesper.
Ikväll har jag trottsat min snuva och varit på tenton på Marieberg. Så mycket större och finare än i Hörnefors. Dock ingen överraskning. Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att Jesper ska komma hem. 
Har ett par bra dagar framför mig så vore bra att sova kanske.