Oh if you could see me now.

Har haft ett par bra dagar sen sist. I fredags efter jobbet träffade jag Lina på H&M sedan åkte jag hem till Amanda för att säga hej till några fina tjejer. Kunde tyvärr inte stanna länge för jag och Maja var tvungen att fixa inför tävlingen. 
I lördags var det tävling och jag är så himla stolt!! Ett av lagen kom tvåa och det andra fema men det var deras första tävling så. De som kom tvåa var så himla duktiga. Slog lag som tävlat flera gånger tidigare. Så stolt verkligen! Dock var ju det andra laget duktiga också;) Jag är förundrad över att alla var på plats när vi skulle ut på golvet och att ingen gjorde illa sig. Helt otroligt. 20 inbakade flätor lyckades vi också med.
Efter tävlingen åkte jag och Jesper hem till honom för en riktig myskväll. Somnade tidigt gjorde jag efter att ha haft massa barn runt mig heeela dagen. Igår låg vi bara i sängen och njöt av ledigheten. Så länge sedan sist! 
 
Idag har jag jobbat ett kort pass på 5 timmar sedan har jag varit en sväng förbi Jesper och haft gympa. De fick köra massa volter, spännande! 
Imorgon jobbar jag samma tider. Dvs 10-15 så borde sova nu. 
GODNATT.
 

Kommentera här: