I just can´t crack your code.

Inskolningen på Coop forum går bara bra. Fick vara med och öppna Cafét idag vilket var roligt. Sedan fick jag vara med samma tjej i Shopexpresskassan. Skönt att jag redan kan kassan i Cafét och så annars hade inte min hjärna klarat av allt nytt! Massa rutiner att komma ihåg och efter den här veckan ska jag typ kunna allt själv. Men det fixar jag. Ändå rätt så likt Hörnefors förutom att det finns personer för allt. Du behöver inte göra tusen olika saker själv. 
 
Slutade just efter 12 och tog bilen hem dirket. Somnade såklart ett tag i sängen och ikväll har jag spenderat några timmar hallen. Först gymnastik och sedan spinning. 
Nu är det sovdags jobbar ett kort kvällspass imorgon 15.30-20.30.
GODNATT,
Då var man ägare av en blå Coopskjorta också.
 

3 månader till julafton.

Gick riktigt bra på Coop forum idag. Fick nycklar, kläder, skåp, skriva på massa papper osv. Ska tillbaka och jobba redan klockan 7 imorgon bitti. Spännande spännade! Det verkar behövas folk så jag hoppas hoppas! 

När jag slutat åkte jag hem till Jesper. Vi har sett filmen Now you see me och bara tagit det lungt. Han for just på jobbet men jag stannar och sover här. Sparar in 30 min ikväll och imorgon då ju och bensin haha! Lyxhoteller nr 1. 

Nu är det bäst att jag sover.


Är du skön eller, kompis vad gör du?

Måndagar är bra när man inte går i skolan eller jobbar efter ett normalt schema.
Jag och Emelia var på badhuset på förmiddagen vilket var riktigt mysigt. Roligt att göra något bara hon och jag. Länge sedan jag badade här i Hörnefors också. Vi lekte i barnpoolen och bubblade lite. På eftermiddagen vilade jag bara i sängen typ. Så brukar mina dagar se ut för det mesta. Vila alltså, ändå är jag trött för det mesta. 
 
Ikväll har jag varit i gympahallen och kört airtrack med tjejerna. Han även med lite flickisar själv. Var fortfarande grym. Snart 4 månader sen sist ju, märks ingen skillnad. Kommer vara gymnast hela livet haha. Efter gympan for jag en sväng på gymmet. Känns som jag går i träningskläder oftare än vanliga. Sover och tränar är vad jag gör.
Det är då tur att jag tycker det är kul att träna. Annars hade jag bara sovit. 
 
Fick förresten ett väldigt roligt samtal idag. Ska in och lära mig kassan och lite annat på Coop forum imorgon. Wihoo, än fast det bara är extra så är det ju något iallafall. Trodde inte att de skulle ringa eftersom det var ett tag sen jag sökte. Men hade tydligen fel.
GODNATT, här får ni några starka bilder. Haha..