Mina rädslor.

Jag är rädd för att bli vuxen och tråkig.
Nej men, mina största rädlor just nu är nog över framtiden. Vad kommer hända, vad ska man göra? osv. Det kanske mer är funderingar än rädslor. Men det här är något som jag tänker ofta på och det skrämmer mig en del. Men så klart kommer det många bra saker med det också. 
 
Jag är också rädd för att besluta saker. Det kan handla om allt möjligt. 
(Fast blir ofta sur om jag inte får bestämma hahaaa....)
 
Annars har jag ingen speciell fobi kan klättra i berg, hålla i både ormar och spindlar och drömmer om att hoppa fallskärm. 
Därimot är jag nog rädd för att vara ensam, är väldigt sällskapssjuk. Drömmer ofta drömmar om att jag är den enda levande varelsen i hela världen. 
 
Är även rädd för att bli gammal och inte kunna röra mig som jag vill. Eller bara att inte kunna alla hjula längre. Älskar vad man kan göra med sin kropp. 
 
 

Turn down for what?

Ligger just nu i min säng på mitt rum i Hörnefors. Stället jag kallar för hemma för tillfället. 
 
Just innan påsk var vi tvunga att lämna lägenheten och återvända till verkligheten. Dock blir det här första natten här, ensam i min kära säng för i år. Knäppt! Har verkligen haft ett par underbara månader där men nu blir det ett tag i Hörnefors och ett tag i Grekland. Sedan i sommar har vi en annan lägenhet i andrahand. 
 
Jobbet och livet flyter på som det ska. Solen har börjat titta fram vilket gör livet så mkt bättre. Jag är verkligen en soldyrkare. Idag har jag varit ledig så passade på att springa i massa affärer med Jesper. Köpte solskydd osv, det närmar sig. 
 
Har gruvat för att åka hem till mitt rum i en hel vecka. Men nu är det mesta upp packat och undanstädat sedan flytten, skönt!! Snart är det bara att packa ner igen. Tur jag är rätt så bra på sånt haha.. 
 
Är ledig imorgon också så ska försöka njuta av solen. Sedan fyller min kära bror hela 18 år så vi ska fira honom på kvällen antar jag. 
 
Nu ska jag skalla kudden efter en lång dag. 
 
Jag och Jesper var och slog lite från ranchen för några dagar sedan. Svårt..