I´ve been looking at the stars, for a long long time.

Kom precis hem från jobbet. Är helt slut, så mycket stressade kunder att hjälpa på helgerna. Tur att jag har jobbat öppning så jag har hela kvällen ledigt.
Trots jobbhelg så har jag haft det trevligt. Igår va planerna att ta oss ner på stan för att se kulturhuvudstadsinvigningen. Men det var inte det lättaste. Efter att vi ledsnat på flera fulla bussar som bara körde förbi bestämde vi oss för att gå istället. Väl nere på stan såg vi inte ett skit. Men gick runt och kollade på lite skulpturer och så. Jag är ingen kulturmänniska haha. 

Tillslut bestämde vi oss för att gå och äta en go middag på Great Eastern efter allt vårt slit. Som tur var fick vi ett bord och maten satt riktigt fint i våra utsvultna magar. Kvällen avslutades med melodifestivalen läs tupplur på soffan. Blev trotts allt en bra lördagkväll.

Ikväll ska jag laga en av mina favoritmaträtter och sedan blir det chips framför någon film. Har varit sugen hela helgen men aldrig tagit mig iväg till affären. Hade varit skönt med en sväng på IKSU men Jesper har spelat fotboll hela dagen och jag är nog för lat för att ta mig iväg själv ikväll. Vi får se helt enkelt.

Kommentera här: