You´re too good to be true.

Nu ni! Nu bor inte Olivia Karlsson på Västermalmsgatan 5 i Hörnefors längre utan nu har hon lämnat det lilla samhället för att flytta in till stora staden. Där bor hon med en väldigt fin person som heter Jesper. Om dagarna jobbar hon en hel del på Coop Forum och hon har precis skaffat sig ett gymkort på Iksu som hon alltid velat ha. Olivias liv är rätt så underbart alltså. 
 
Så ligger det till! Nej men vad har hänt den senaste tiden? 
I lördags fick jag tillgång till lägenheten. Än fast jag har jobbat alla dagar sen dess och flera dagar innan har jag lyckats packa ihop mina saker i Hörnefors och packa upp och fixa i ordning det mesta här. Det är bara lite små saker kvar. Än så länge trivas jag iallafall hur bra som helst och är så lycklig! De senaste månaderna har varit bra. Har fått ett bra jobb, en fin lägenhet och världens bästa pojkvän. 
 
Idag har jag jobbat den nionde dagen på raken och nu är det äntligen dags för fyra dagars ledighet. Hela fyra dagar!! Ska bli underbart första lediga dagen i lägenheten. Inget larm som väcker mig! Har fin besök i natt, Maja har varit här och färgat håret och nu ligger hon och försöker sova. Mysigt. 
Men nu ska jag nog också försöka krypa ner i sängen med min hemska träningsvärk från första träningspasset på Iksu igår.
 
Ska försöka lägga in lite bilder och så från den senaste månaden.  
 
 

Kommentera här: