En bild på mig + 10 fakta om mig.

Lina har utmanat mig i en bloggutmaning på 30 dagar. Har gett mig in på likande förut men aldrig slutfört dem. Lär ju gå åt pipsvängen den här gången med. Men en utmaing är en utmanig så jag måste ju försöka. 
 
- Är värdelös på sånna här listor. Antingen har jag dålig fantsi, är världens mest ointressanta människa eller så känner jag inte mig själv tillräckligt bra. 
 
- Jag drömmer mardrömmar så gott som varje natt. Ofta gäller det saker som jag skulle kunna hända i vardagen. Ibland kan jag även tro att saker har hänt fast jag bara drömt det. Tex att någon sagt nånting. Just det är inte så himla läskigt men lite irriterande. 
 
- Jag har tränat gymnastik 15 år av mitt 19 år långa liv. Borde vara värst proffset men det är jag inte. 
 
- Saltlakrits och popcorn förgyller många kvällar i mitt liv. 
 
- Antar att jag har en lätt dyslexi. Läser ni igenom detta inlägg lär ni hitta ett antal stavfel. Språk har jag haft problem med hela livet. Dock har jag klarat mig väldigt bra i skolan ändå och bland sffror där är jag guden.
 
- Jag är besatt av träningskläder framförallt sportbhar. 
 
- Jag önskar att jag hade ett drömyrke att kämpa efter. Så avis på alla som har ett 7-16 jobb och är lediga på helgen. Så långt har jag kommit i mina funderingar. 
 
- Ända sedan jag var liten har jag haft svårt att andas i motvind. Speciellt när jag cyklar. För att överleva måste jag vända på huvudet och ta några djupa andetag. I värsta fall stanna. 
Tack vare detta probelm har jag haft många jobbiga cykelfärder. Vore snällt om någon kunde komma med tips. 
 
- Jag hatar att ge upp eller misslyckas.
 
- Jag älskar adrenalinkickar. Om jag fick chansen skulle jag hoppa fallskärm, bungyjump osv. Det kan nog vara en av orasakerna att jag gått i gymnastik så länge. Älskar att utmana mig själv. Känslan av att lyckas med något som kändes så skrämmande från början.

I'm busy doing nothing at all.

Antar att ingen dött av min frånvaro. Här kommer iaf lite bilder, mesta dels på mat. Det är det enda jag tänker på att fota. Enjoy.
Har firat in Jossans 20 års dag med dunder och brak. 
 
Grillpremiär för i år. 
 
Ätit, tränat, shoppat. Lever drömmen. 
Puss på er alla. 

I wasn't looking where I was going, I fell into your eyes.

Fick en dålig start på dagen imorse. Men en toppen kväll har vägt upp det hela. 

Vaknade imorse med migrän men kämpade mig iväg till jobbet eftersom jag hade öppning. När mer personal började rulla in där vid 8.30 åkte jag hem, la mig i sängen och sov några timmar. 
Vid fyra när jag piggnat till kom Agnes och Maja. De åt middag här sen har jag och Agnes varit på bio och sett Boktjuven som var en himla bra men sorglig film. Helt klart värld att se!
Sedan tog vi bussen hem och blåste bort våra sorgsna tankar med filmen Sune i Grekland. 
Nu har Agnes precis gått och lagt sig i våran extrasäng och jag ska väl krypa ner i min säng jag med. Imorgon blir det en dag på stan. 
Alltid lika roligt med besök av mina systrar. En perfekt kväll helt enkelt. 
GODNATT.