Det är värt att leva fattigt ett tag om man får vara kung för en dag.

Kom hem från Coop för ett tag sedan. Har jobbat stängning idag dvs. 15-22.15. Alltid jobbigt med fredag speciellt när det är lönehelg. Men ska inte klaga har haft många sköna dagar i veckan.
 
Har hunnit med en heldel träning och vila. Men det bästa av allt igår bokade jag och Jesper en resa till Kreta. Vi åker den 10 Maj och är borta i två veckor. Längtar en hel del. Då kommer det inte kännas riktigt lika tungt attt vi måste flytta. 
 
Jobbar helgen också så det är väl bäst att jag går och lägger mig strax. Första gången jag ska gå och lägga mig i en alldeles tom lägenhet ensam. Känns lite konstigt, men Jesper är nog hemma snart. Har knappt varit hemma själv här på de två månaderna vi bott här och det är inget jag saknar. Är världens mest själlskapssjuka människa. 
Shit vilken tönt jag är haha.. 
 
Godnatt alla fina.
 
 

Kommentarer:

1 Chamilla:

Åhhh!! Så skönt det låter med att åka bort. Jag önska att min sambo ville vara lite mer medgörlig och inte bara åka på mc-semester i vårt avlånga land, utan åka till ett varmt land någon gång och bara vara eller gå och titta på severdigheter...
Jag hoppas ni får en RIKTIGT gó semester. Det låter som ni är väl förtjänta av det :)

Kommentera här: